Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Laadittu
22.5.2018

Arvoisat asiakkaat. EU:n laajuinen tietosuoja asetus GDPR astuu voimaan 25.5.2018. Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on Juhlaprinsessalle tärkeää.

Juhlaprinsessan asiakasrekisterin rekisterinpitäjänä toimii Milja Korpela/Juhlaprinsessa (Y-2449116-6).


Asiakasrekisteriin tallennettavat tiedot saadaan suoraan asiakkaalta mm. sähköpostitse, puhelimitse ja sosiaalisen median palveluiden kautta. Asiakasrekisteriin tallennettavia tietoja ovat mm. yhteyttä ottaneiden henkilöiden nimet, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite) ja tiedot tilatuista palveluista.

Tietoja ei luovuteta muille tahoille. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitämiseksi ja palvelun toteuttamiseksi, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai profilointiin. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti.


Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa tai vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Hän voi myös vaatia häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä. Yhteyttä voit ottaa sähköpostitse juhlaprinsessa(at)juhlaprinsessa.fi.