Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kaunotar

Oman tiensä kulkija.

 

 KaunotarKaunotar

 

Kaunotar on rohkea ja älykäs prinsessa, päättäväinen oman tiensä kulkija, joka unelmoi seikkailuista. Kaunotar pelastaa isänsä Hirviön linnasta, jääden itse vangiksi lumottuun linnaan. Hän tutustuu Hirviöön ja oppii, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää, ja että sisäinen kauneus on tärkeintä. Nykyään Kaunotar elää linnassa onnellisena, mutta rakastaa myös lähteä vierailuille pienten kuninkaallisten juhliin.

Tähkäpää

Eloisa seikkailija.

 

 TähkäpääTähkäpää

 

Tähkäpää on niin onnellinen, kun hän viimein päätti laskeutua tornistaan tutkimaan maailmaa. Elämä on ihmeellinen seikkailu tälle pitkälettiselle kadoksissa olleelle prinsessalle. Kaikista huikeinta hänestä on, kun pääsee tapaamaan uusia ystäviä ja vierailemaan ihanissa juhlissa!

Lumikki

Herttainen perinteinen prinsessa.

 

LumikkiLumikki

 

 

 Mitä tapahtuikaan sen jälkeen, kun Lumikki ratsasti auringonlaskuun Prinssin kanssa? Iloinen prinsessa asuu nyt linnassa, mutta vierailee toki edelleen kääpiöystäviensä luona. Eläimet ovat myös Lumikin sydäntä lähellä ja hän retkeilee usein linnan läheiseen metsään.

Joskus Lumikki saattaa löytää metsästä taikaportin, jonka kautta hän pääsee taianomaisiin juhliin..

Lumikuningatar

Enemmän supersankari kuin prinsessa?

 

LumikuningatarLumikuningatar

 

  

 

Lumikuningatar hallitsee valtakuntaansa yhdessä sisarensa ja lumiukkoystävänsä kanssa.

Aiemmin kuningatar yritti salata todelliset taikavoimansa ja oli yksinäinen, mutta nykyään hän rakastaa juhlia ja viihtyy mielellään isommassakin joukossa!

Jääprinsessa

Leikkisä ja rohkea pohjoisen prinsessa.

 JääprinsessaJääprinsessa

 

 

 

Jääprinsessa rakastaa talvea ja lunta, sekä erityisesti lumiukkojen rakentamista.

Rohkea Jääprinsessa löytää itsensä usein seikkailuista ja juhlat ovat hänen mielestään seikkailuista suurimpia, koska silloin voi tavata paljon uusia ystäviä!

Tuhkimo

Tavallinen tyttö josta tuli prinsessa.

 

TuhkimoTuhkimo

 

 

Tuhkimo jaksoi aina uskoa unelmiensa toteutuvan, kunhan hän vain olisi rohkea ja kiltti.

Hyvän haltiakumminsa avustuksella hän pääseekin Kuninkaanlinnan tanssiaisiin ja tapaa unelmiensa prinssin. Haltiakummin taika kuitenkin raukeaa keskiyöllä, ja Tuhkimo joutuu pakenemaan jättäen jälkeensä vain lasikengän. Kengän avulla Prinssi löytää Tuhkimon, ja he elävät linnassa onnellisina.

Silloin tällöin hyvä haltiatarkummi heilauttaa taikasauvaansa, ja Tuhkimo löytää taas loisteliaisiin juhliin!

Tuhkimo arkiasussa

Tavallinen tyttö josta tuli prinsessa.

 

  Tuhkimo arkiasussaTuhkimo arkiasussa

 

 

Tuhkimo tiesi, että kun jaksaa uskoa unelmiinsa ja tehdä töitä niiden eteen, ne vielä eräänä päivänä toteutuvat! Ennen kuin Tuhkimosta tuli prinsessa, hän oli aivan tavallinen maalaistyttö, joka unelmoi vielä pääsevänsä tanssiaisiin. Tuhkimon voi tilata juhliin ja tapahtumiin myös arkiasussaan.

Lisää prinsessahahmoja tulossa!

Ota yhteyttä:

juhlaprinsessa@juhlaprinsessa.fi